margriet, dordrecht, beauty, nagel, studio, nagelstudio
Beauty & Nagelstudio Margriet
Maak meteen een afspraak!

Privacy Statement mbt AVG wetgeving

 Privacy Statement mbt AVG wetgeving

Bij Beauty & Nagelstudio Margriet wordt enkel Uw telefoonnummer opgeslagen op de mobiele telefoon van Margriet Zuidinga welke is voorzien van een toegangscode. Deze telefoonnummers worden bewaard om contact met U op te kunnen nemen wanneer dat nodig is.
De gegevens die U als bezoeker aan Beauty & Nagelstudio Margriet via mijn website en aan mijn Facebook-pagina hebt verstrekt, worden door mij vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de wet algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurt.
Bij Uw bezoek aan Beauty & Nagelstudio Margriet in Dordrecht kan het voorkomen dat er foto’s van het gedane werk gemaakt worden. Deze foto’s blijven in het bezit van Beauty & Nagelstudio Margriet en zullen gebruikt worden voor reclame of trainingsdoeleinden binnen het werkgebied van Beauty & Nagelstudio Margriet ten behoeve van Beauty & Nagelstudio Margriet. Elke gebruikte foto zal voorzien worden van de merknaam BNMargriet.

Klanten protocol Beauty & Nagelstudio Margriet – Covid 19 Corona 2020

- Heeft u nu corona?
- Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden of iemand in uw directe met corona?
- Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
- Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38°C)?
- Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
- Bent u in thuisisolatie?
- Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?
- Indien op 1 van deze vragen het antwoord ’ja’ is, stel dan de afspraak uit.

- We gaan proberen om zoveel mogelijk die 1,5 meter cultuur te handhaven, aan de nageltafel gaat dit niet, daar hebben we maatregelen voor, maar met al het andere hopelijk wel. Een hand schudden met gestrekte armen hoort bij mij ook bij 1,5 meter afstand, daarna gebruiken we gelijk handgel, dus een stukje persoonlijkheid houden we er lekker in.

- Gebruik maken van het toilet is geen probleem, let er op dat U slechts alleen in deze ruimte bent, volgens de richtlijnen van de huisbaas van het gebouw.

- Graag zelf uw jas in de kast hangen, kastdeur staat open en blijft open om onnodig aanraken te voorkomen. Hier gaat helaas een stukje hoffelijkheid verloren, zodra mogelijk pakken we dat weer op.

- Aan tafel krijgt u desinfectie gel en, indien gewenst, een mondkapje ivm de niet te kunnen handhaven 1,5 meter cultuur aldaar. Het mondkapje is echter niet verplicht omdat er een plexiglazen kuch scherm aanwezig is. Uw gevoel van veiligheid zal doorslag moeten geven of U het wel of niet gaat gebruiken.

- Geen attributen op de werktafel plaatsen zoals telefoons en sieraden. Deze kunt u op de tafel achter u plaatsen of in uw tas bijvoorbeeld.

- Er kan geen eten en drinken genuttigd worden tijdens de behandelingen ivm het dragen van mondkapjes voor de niet te kunnen handhaven 1,5 meter cultuur. Nu was dit toch al geen strak plan ivm het stof van het werken aan de nagels.

- Tijdens de behandelingen graag uw handen in het werkgebied houden en niet door de haren gaan of aan het gezicht en zo zitten, ze zijn ontsmet en dat willen we graag zo houden tijdens de behandelingen.

- Uw jas graag zelf weer uit de kast halen, deur staat open en graag ook weer open achterlaten.

- Bij het naar buiten gaan ook weer proberen zoveel mogelijk die 1,5 meter cultuur aan te houden. Niemand is perfect, maar het gaat vast beter lukken als in de supermarkt ;) en zolang we beiden gezond zijn op dat moment zal er ook weinig te besmetten zijn. Samen staan we sterk! Samen moeten we het doen! 

Bedankt voor de aandacht en uw begrip!