margriet, dordrecht, beauty, nagel, studio, nagelstudio
Beauty & Nagelstudio Margriet
Maak meteen een afspraak!

Privacy Statement mbt AVG wetgeving

Privacy Statement mbt AVG wetgeving

Bij Beauty & Nagelstudio Margriet wordt enkel Uw telefoonnummer opgeslagen op de mobiele telefoon van Margriet Zuidinga welke is voorzien van een toegangscode. Deze telefoonnummers worden bewaard om contact met U op te kunnen nemen wanneer dat nodig is.
De gegevens die U als bezoeker aan Beauty & Nagelstudio Margriet via mijn website en aan mijn Facebook-pagina hebt verstrekt, worden door mij vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de wet algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurt.
Bij Uw bezoek aan Beauty & Nagelstudio Margriet in Dordrecht kan het voorkomen dat er foto’s van het gedane werk gemaakt worden. Deze foto’s blijven in het bezit van Beauty & Nagelstudio Margriet en zullen gebruikt worden voor reclame of trainingsdoeleinden binnen het werkgebied van Beauty & Nagelstudio Margriet ten behoeve van Beauty & Nagelstudio Margriet. Elke gebruikte foto zal voorzien worden van de merknaam BNMargriet.

Klanten protocol Beauty & Nagelstudio Margriet – Covid 19 Corona 2020

- Heeft u nu corona?
- Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden of iemand in uw directe met corona?
- Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
- Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38°C)?
- Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
- Bent u in thuisisolatie?
- Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?
- Indien op 1 van deze vragen het antwoord ’ja’ is, stel dan de afspraak uit.

- Er kan slechts 1 klant tegelijk ontvangen worden ivm de 1,5 meter cultuur, laat mij via app of telefoon weten dat u er bent en wacht op mijn seintje dat u naar binnen kunt komen.

- We gaan proberen om zoveel mogelijk die 1,5 meter cultuur te handhaven, aan de nageltafel gaat dit niet, daar hebben we maatregelen voor, maar met al het andere hopelijk wel.

- Handen wassen bij binnenkomst mag momenteel niet van de GGD omdat ze onze toiletgroep als openbare toiletten beschouwen... Zij vinden handgel voldoende.

- Helaas kunt u momenteel geen gebruik maken van het toilet zelf volgens het protocol van de huisbaas in samenwerking met de GGD. Wij hopen dat dit zsm wel weer mag als ook de openbare voorzieningen op campings en parken weer vrijgegeven worden. Dit is overmacht, maar bij deze excuses.

- Graag zelf uw jas in de kast hangen, kastdeur staat open en blijft open om onnodig aanraken te voorkomen. Hier gaat helaas een stukje hoffelijkheid verloren, zodra mogelijk pakken we dat weer op.

- Aan tafel krijgt u desinfectie gel en een mondkapje ivm de niet te kunnen handhaven 1,5 meter cultuur aldaar. Het mondkapje is echter niet verplicht omdat er een plexiglazen scherm aanwezig is. Uw gevoel van veiligheid zal doorslag moeten geven of U het wel of niet gaat gebruiken.

- Geen attributen op de werktafel plaatsen zoals telefoons en sieraden. Deze kunt u op de tafel achter u plaatsen of in uw tas bijvoorbeeld.

- Er kan geen eten en drinken genuttigd worden tijdens de behandelingen ivm het dragen van mondkapjes voor de niet te kunnen handhaven 1,5 meter cultuur. Nu was dit toch al geen strak plan ivm het stof van het werken aan de nagels.

- Tijdens de behandelingen graag uw handen in het werkgebied houden en niet door de haren gaan of aan het gezicht en zo zitten, ze zijn ontsmet en dat willen we graag zo houden tijdens de behandelingen.

- Kleurkeuze gaat door middel van aanwijzen ipv aanraken, de stokjes met gellak zullen aan mijn kant liggen en zijn gedesinfecteerd.

- Er staat een persoonlijk setje voor u klaar met een mondkapje en een vijl, deze zal prijstechnisch bij de behandeling zitten en meerdere malen gebruikt worden en vervangen indien noodzakelijk, wilt u bij iedere behandeling een nieuw mondkapje en/of vijl, dan zullen deze doorberekend moeten worden a €2,50 per item, de inkoopprijzen zijn namelijk inmiddels naar belachelijke hoogste gestegen, helaas. De keuze is wat dat betreft aan U.

- Er staat een wasmand naast de behandeltafel, hier mag u zelf de eventuele gebruikte handdoekjes in achter laten, die vervolgens door mij weer gewassen gaan worden op minimaal 60 graden voor een volgend gebruik.

- Uw jas graag zelf weer uit de kast halen, deur staat open en graag ook weer open achterlaten.

- Bij het naar buiten gaan ook weer proberen zoveel mogelijk die 1,5 meter cultuur aan te houden. Niemand is perfect, maar het gaat vast beter lukken als in de supermarkt ;)

Tijdens de behandeling van de verlengde kunstnagels zal vanaf heden gewerkt worden met gel ipv acryl. Ik zal een kunststof kapje dragen en de acryl dampen slaan daarachter ondanks de goede afzuiging. Ik heb gemerkt dat ik daar enorm duizelig van word en heb daarom een bewuste gezondere keuze moeten maken. De gel is uitgebreid op eigen nagels getest en bevalt me uitstekend, waardoor ik deze met een gerust hart kan gebruiken bij de behandeling.
In de salon zal een luchtreiniger aan staan, het is of dat, of 15 minuten extra per kant inplannen om te moeten luchten, wat zo’n 1,5 uur niet werkbare uren per dag zou betekenen.


Bovenstaande is via een aantal deskundigen uit de nagel branche opgesteld om samen corona onder controle te houden en dus open te kunnen, om ons sociaal leven weer kleur te geven, als ook onze nagels, en niet als strafwerk.
Laten we elkaar dan ook attenderen als het niet lukt, om zsm hieraan te wennen, en elkaar daarbij niet scheef aankijken. Het is voor een goed doel, want als dit zo niet kon dan zaten we nog steeds gezellig thuis. #staysafe is hier de boodschap! Hopelijk is er snel een vaccin, dan wordt het allemaal weer wat minder krampachtig. Bij deze alvast mijn complimenten voor hetgeen u (en mij samen) lukt binnen dit protocol. Want samen moeten we het doen.

Bedankt voor de aandacht en uw begrip!