BEAUTY &
NAGELSTUDIO
MARGRIET gaat verhuizen naar Haren - GN

Gespecialiseerd in gellak, verstevigen van de natuurlijke nagels en gelnagels!

Privacy Statement mbt
AVG wetgeving

 Privacy Statement mbt AVG wetgeving

Bij Beauty & Nagelstudio Margriet wordt enkel je telefoonnummer opgeslagen op de mobiele telefoon van Margriet Zuidinga welke is voorzien van een toegangscode. Deze telefoonnummers worden bewaard om contact met je op te kunnen nemen wanneer dat nodig is. Via het Treatwell boekingssysteem wordt ook je telefoonnummer opgeslagen en als je dat zelf wilt, je email adres. Die laatste zit een opt-in aan gekoppeld om toestemming voor gebruik voor marketing doeleinden te geven.
De gegevens die je als bezoeker aan Beauty & Nagelstudio Margriet via mijn website en aan mijn Facebook-pagina hebt verstrekt, worden door mij vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de wet algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurt.
Bij je bezoek aan Beauty & Nagelstudio Margriet in Dordrecht kan het voorkomen dat er foto’s van het gedane werk gemaakt worden. Deze foto’s blijven in het bezit van Beauty & Nagelstudio Margriet en zullen gebruikt worden voor reclame of trainingsdoeleinden binnen het werkgebied van Beauty & Nagelstudio Margriet ten behoeve van Beauty & Nagelstudio Margriet. Elke gebruikte foto zal voorzien worden van de merknaam BNMargriet.

Klanten protocol Beauty & Nagelstudio Margriet – Covid 19 Corona 2020

- Heeft u nu corona?
- Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden of iemand in uw directe met corona?
- Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
- Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38°C)?
- Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
- Bent u in thuisisolatie?
- Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?
- Indien op 1 van deze vragen het antwoord ’ja’ is, stel dan de afspraak uit.

- We gaan proberen om zoveel mogelijk die 1,5 meter cultuur te handhaven, aan de nageltafel gaat dit niet, daar hebben we maatregelen voor, maar met al het andere hopelijk wel. Een hand schudden met gestrekte armen hoort bij mij ook bij 1,5 meter afstand, daarna gebruiken we gelijk handgel, dus een stukje persoonlijkheid houden we er lekker in.

- Gebruik maken van het toilet is geen probleem, let er op dat U slechts alleen in deze ruimte bent, volgens de richtlijnen van de huisbaas van het gebouw, die weer handelt naar de richtlijnen van het RIVM.

- Graag zelf je jas in de kast hangen, kastdeur staat open en blijft open om onnodig aanraken te voorkomen. Hier gaat helaas een stukje hoffelijkheid verloren, zodra mogelijk pakken we dat weer op.

- Aan tafel krijg je desinfectie gel en, indien gewenst, een mondkapje ivm de niet te kunnen handhaven 1,5 meter cultuur aldaar. Het mondkapje is echter niet verplicht omdat er een plexiglazen kuch scherm aanwezig is. Je gevoel van veiligheid zal doorslag moeten geven of je het wel of niet gaat gebruiken.

- Geen attributen op de werktafel plaatsen zoals telefoons en sieraden. Deze kunt u op de tafel achter u plaatsen of in uw tas bijvoorbeeld.

- Er kan geen eten en drinken genuttigd worden tijdens de behandelingen ivm het dragen van mondkapjes voor de niet te kunnen handhaven 1,5 meter cultuur. Nu was dit toch al geen strak plan ivm het stof van het werken aan de nagels.

- Tijdens de behandelingen graag je handen in het werkgebied houden en niet door de haren gaan of aan het gezicht en zo zitten, ze zijn ontsmet en dat willen we graag zo houden tijdens de behandelingen.

- Je jas graag zelf weer uit de kast halen, deur staat open en graag ook weer open achterlaten.

- Bij het naar buiten gaan ook weer proberen zoveel mogelijk die 1,5 meter cultuur aan te houden. Niemand is perfect, maar het gaat vast beter lukken als in de supermarkt ;) en zolang we beiden gezond zijn op dat moment zal er ook weinig te besmetten zijn. Samen staan we sterk! Samen moeten we het doen! 

- Ben je ziek dan zeg je af. Wacht je op een uitslag dan zeg je af. Is iemand in je directe huiselijke kring ziek dan zeg je ook af. Nagelstudios komen nauwelijks voor in bron en contact onderzoek en als we dit even volhouden zo dan zal dat ook niet aan de orde gaan komen en kunnen de contact beroepen hopelijk open blijven. Dus bedankt alvast om erg alert te zijn.

Bedankt voor de aandacht en uw begrip!

Contact

Beauty & Nagelstudio Margriet
Hugo de Vriesweg 29
9751 PR  Haren

Tel: 0622204790

Online boeken kan via Treatwell