BEAUTY &
NAGELSTUDIO
MARGRIET

Gespecialiseerd in het verstevigen
van de natuurlijke nagels!!!

Huisregels

• Wij werken alleen volgens afspraak en betaling is alleen per pin mogelijk.

* Vanwege Covid-19 Corona moet er rekening gehouden worden met het volgende: De afstand van 1,5 meter zoveel mogelijk aanhouden, bij enige vorm van ziekte verschijnselen die duiden op Corona afspraak afzeggen, toch eigenwijs dan terug naar huis en geplande behandeling vergoeden want we gaan geen anderen in gevaar brengen, volg het aangeboden protocol op binnen de nagelstudio en het gebouw waar deze gevestigd is, het is er niet voor niks.


• Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de studio is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.


• Wij hebben geheimhoudingsplicht over alles wat wordt besproken tussen cliënt en de behandelaar en vice versa.


• Kunstnagels worden alleen gezet bij personen van 18 jaar of ouder.


• Afspraak afzeggen/verzetten? Geen probleem echter wel minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak. Wanneer er later wordt afgezegd wordt er een bedrag van € 1,- per ingeplande minuut in rekening gebracht.


• Op tijd komen is erg belangrijk. 5 minuten eerder aanwezig zijn wordt op prijs gesteld zodat je kleuren uit kunt kiezen voor op je nagels. Wanneer je meer dan 15 minuten te laat bent en er na je nog een afspraak gepland staat, kun je niet meer behandeld worden en dien je een nieuwe afspraak te maken. Tevens zal de gemiste afspraak aan je doorbelast worden a € 1,- per ingeplande minuut. Ook kan het zijn dat als je 15 minuten te laat bent, dat je afspraak vereenvoudigd wordt waardoor je geen zeggenschap meer hebt over de inhoud van de behandeling, dit om onnodig wachten voor de volgende cliënt te voorkomen. En moet de volgende dan alsnog wachten, excuseer je dan even dat je te laat was, is wel zo netjes.

• Bij Beauty & Nagelstudio Margriet te Dordrecht geldt een No Kids Allowed policy omdat Beauty & Nagelstudio Margriet er is voor jouw ontspanning, tevens mag je je huisdieren thuis laten uit hygiënisch oogpunt.

* Kom je voor een behandeling voor gellak op teennagels dan heb je gezonde teennagels dus geen schimmel- en kalknagels. Heb je die wel en boek je toch een afspraak dan zal deze niet uitgevoerd worden maar wel doorbelast worden a € 1,- per ingeplande minuut. Ik ben geen arts of pedicure, problemen als deze horen dan ook niet thuis in de nagelstudio maar bij iemand die daar de juiste studies voor gevolgd heeft en de jusite behandelingen of medicatie kan geven. Tevens zijn deze nagelziektes zeer besmettelijk en dat willen we niet, voorkomen is nog altijd makkelijker en beter dan genezen.