biab gellak gelpolish nagelstudio haren groningen
BEAUTY &
NAGELSTUDIO
MARGRIET

Haren - Groningen

Gespecialiseerd in gellak, verstevigen van de natuurlijke nagels, biab en gelnagels!

 De prijzen in de boekings agenda zijn leidend en het meest actueel

Huisregels

• Bij onze dienstverlening werken we op basis van afspraken. We willen je vriendelijk verzoeken om betalingen uitsluitend met pin te voldoen. Dit doen we al jaren met oog op veiligheid, gemak en kostenbesparing. We hopen op je begrip hiervoor.

Bij het ervaren van enige vorm van ziekteverschijnselen die kunnen wijzen op een virus, wil ik je vriendelijk verzoeken om de afspraak af te zeggen. Onze gezondheid is belangrijk en ik waardeer het zeer als we allemaal ons best doen om gezond te blijven.


• Wij willen graag benadrukken dat wij geen aansprakelijkheid dragen voor eventuele schade, ongeacht de aard ervan. Deze schade kan voortvloeien uit het feit dat wij als studio hebben vertrouwd op informatie die door de cliënt is verstrekt, waarvan achteraf blijkt dat deze onjuist en/of onvolledig was met betrekking tot relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.


• Wij willen graag benadrukken dat wij als behandelaar een strikte geheimhoudingsplicht hebben met betrekking tot alles wat tussen de cliënt en ons besproken wordt, en vice versa wordt dat ook zeer op prijs gesteld.


• Kunstnagels en gellak worden alleen gezet bij personen van 18 jaar of ouder.

Vaak blijven ze niet zitten vanwege de verranderende hormoonhuishouding. Ook zijn de jonge nagels nog dun van structuur en daardoor kunnen de acrylaten uit de producten doordringen in de bloedbaan, wat lastige allergiën op latere leeftijd ten gevolg kan hebben, denk dan aan bijvoorbeeld vullingen bij de tandarts en protheses voor o.a. knieën en heupen die dan later niet meer toegepast kunnen worden.


• Het is geen enkel probleem om een afspraak af te zeggen of te verzetten. We vragen je vriendelijk om dit echter minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak te doen. Als de annulering later plaatsvindt, brengen we een bedrag van € 20,- per ingeplande behandeling in rekening.


• Het is erg belangrijk om op tijd te komen. We waarderen het als je 5 minuten eerder aanwezig kunt zijn, zodat je rustig kleuren voor je nagels kunt uitkiezen. Als je meer dan 15 minuten te laat bent en er na jou nog een afspraak gepland staat, kunnen we helaas niet meer met de behandeling beginnen en vragen we je om een nieuwe afspraak te maken. Daarnaast brengen we de gemiste afspraak in rekening, namelijk € 20,- per ingeplande behandeling.

Het kan ook gebeuren dat als je 15 minuten te laat bent, we de afspraak vereenvoudigen om onnodig wachten voor de volgende cliënt te voorkomen. Hierdoor heb je mogelijk geen zeggenschap meer over de exacte inhoud van de behandeling. Als dit gebeurt en de volgende cliënt moet wachten, is het netjes om je te verontschuldigen voor het te laat komen.

• Bij Beauty & Nagelstudio Margriet in Haren / Groningen hanteren we een No Kids Allowed beleid, omdat onze studio bedoeld is voor jouw ontspanning. Daarnaast vragen we je om je huisdieren thuis te laten uit hygiënisch oogpunt.

* Als je last hebt van nagelproblemen zoals schimmel, bacteriën of kalknagels (ook wel bekend als schimmelnagels), raden we je aan om geen afspraak te maken in de nagelstudio. Het is belangrijk om eerst naar de huisarts te gaan om te achterhalen wat het probleem is, het te laten behandelen en vervolgens pas naar een nagelstudio te komen. Dergelijke problemen zijn vaak erg besmettelijk. Jouw gezondheid en de gezondheid van onze andere klanten staan bij ons voorop.

Contact

Beauty & Nagelstudio Margriet
Hugo de Vriesweg 29
9751 PR  Haren - Groningen

Tel: 0622204790

Online boeken kan via Salonized

Google review achterlaten? Klik hier