BEAUTY &
NAGELSTUDIO
MARGRIET

Gespecialiseerd in gellak, verstevigen van de natuurlijke nagels en gelnagels!

Huisregels

• Wij werken alleen volgens afspraak en betaling is alleen per pin mogelijk.

Bij enige vorm van ziekte verschijnselen die duiden op Corona gelieve de afspraak afzeggen, toch eigenwijs dan wordt je  terug naar huis gestuurd en zal de  geplande behandeling berekend worden, want als we beiden ziek worden heeft niemand daar iets aan. Als je salon stil ligt liggen de inkomsten dan ook.


• Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de studio is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.


• Wij hebben geheimhoudingsplicht over alles wat wordt besproken tussen cliënt en de behandelaar en vice versa.


• Kunstnagels worden alleen gezet bij personen van 18 jaar of ouder.


• Afspraak afzeggen/verzetten? Geen probleem echter wel minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak. Wanneer er later wordt afgezegd wordt er een bedrag van € 1,- per ingeplande minuut in rekening gebracht.


• Op tijd komen is erg belangrijk. 5 minuten eerder aanwezig zijn wordt op prijs gesteld zodat je kleuren uit kunt kiezen voor op je nagels. Wanneer je meer dan 15 minuten te laat bent en er na je nog een afspraak gepland staat, kun je niet meer behandeld worden en dien je een nieuwe afspraak te maken. Tevens zal de gemiste afspraak aan je doorbelast worden a € 1,- per ingeplande minuut. Ook kan het zijn dat als je 15 minuten te laat bent, dat je afspraak vereenvoudigd wordt waardoor je geen zeggenschap meer hebt over de inhoud van de behandeling, dit om onnodig wachten voor de volgende cliënt te voorkomen. En moet de volgende dan alsnog wachten, excuseer je dan even dat je te laat was, is wel zo netjes.

• Bij Beauty & Nagelstudio Margriet te Dordrecht geldt een No Kids Allowed policy omdat Beauty & Nagelstudio Margriet er is voor jouw ontspanning, tevens mag je je huisdieren thuis laten uit hygiënisch oogpunt.

* Heb je problemen met je nagels in de vorm van schimmel, bacteriën of kalknagels (mooi woord voor schimmelnagels) dan gelieve geen afspraak maken maar eerst naar de huisarts om uit te zoeken wat het is, behandelen en daarna pas naar een nagelstudio. Vaak zijn dergelijke problemen erg besmettelijk namelijk.

Contact

Beauty & Nagelstudio Margriet
Hugo de Vriesweg 29
9751 PR  Haren

Tel: 0622204790

 whatsapp

Online boeken kan via Treatwell